Aktuellt

Här hittar ni aktuell information om Pronova

Mässor

Läs mer

Lediga platser

På Pronova utvecklar, tillverkar och säljer vi JOKER®, ett patenterat förpackningssystem, bestående av förpackningsmaskiner och påsar.
Vi erbjuder flexibla förpackningslösningar åt alla som har en produkt som kan packas i påse.

Nu söker vi arbetsamma, lojala och kvalitetsmedvetna ... Läs mer

Vi byter namn på våra påsar

Vi vill meddela våra påskunder att vi nu byter namn på våra påsar Blueline™ till Joker® Line. Anledningen till namnbytet är att vi vill knyta påsarna närmre vårt registrerade varumärke Joker®.

Namnbytet kommer inte innebära några funktionella förändringar utan påsarna kommer fungera p... Läs mer

Ny distributör i Danmark

Vi välkomnar Ubro SystemPac som vår nya distributör i Danmark. Ubro SystemPac är specialister inom end-of-line förpackning och har lång erfarenhet av den danska förpackningsbranschen. De kommer att representera Pronova Packaging System i Danmark, Färöarna, Grönland och Island.

Besök gä... Läs mer

Livsmedelssäkerhet

ISO 22000 är en standard för kvalitetsledning inom livsmedelsindustrin och vi är glada och stolta över att vår plastverksamhet har blivit certifierat så att våra kunder inom livsmedelsindustrin kan känna sig säkra på att vår material- och påstillverkning följer de riktlinjer och krav som standard... Läs mer

Pronova 40 år

I år är det 40 år sedan Pronova AB grundades. Då, 1975, bestod verksamheten av att utveckla och tillverka konstruktionslösningar för specialmaskiner. Efter några år fick man en idé hur man effektivt skulle kunna packa i påsar. Man satte ihop en prototyp som man visade upp för ett antal intressera... Läs mer

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.