Produktionsledare

Är du en driven ledare som vill vara med och bidra till utveckling? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Som produktionsledare på Pronova ansvarar du för att leda, driva och vidareutveckla företagets division plast. Du ansvarar för den löpande driften, produktionsmål, planering av resurser för att upprätthålla en bra bemanning och har personalansvar för medarbetarna inom ditt område. En viktig del är att driva förbättringsarbete och att leda samt motivera medarbetarna till att nå uppsatta mål. I rollen har du många kontaktytor och det kräver att du är positiv och samarbetsinriktad. Du rapporterar till VD och ledningsgruppen.

 Arbetsuppgifter

•                          Övergripande ansvar för produktion och distribution

•                          Budget- och uppföljningsansvar

•                          Driva förbättrings / effektiviseringsprocessen i produktionen

•                          Organisatorisk och social arbetsmiljö

•                          Produktionsplanering

•                          Reklamationer - korrigerande och förebyggande åtgärder

•                          Ansvar för kvalitetsarbete

•                          Ansvar för underhåll och service på maskinparken

 

Vi söker dig som drivs av att arbeta välfokuserat och trivs med stort eget ansvar. Du har en förmåga att få med dig andra, sprider arbetsglädje och arbetar för att skapa en positiv arbetsmiljö. Du får saker att hända samtidigt som du tar ansvar för resultatet. Rollen ställer krav på att du har ett processtänk och förstår flöden.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen på Pronova måste du vara kommunikativ, tydlig och synlig samt bidra till företagets resultat och mål. Vi ser gärna att du har någon form av ledarutbildning mot industriell produktion eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en bred erfarenhet från tillverkande industri. Du känner dig trygg i rollen som produktionsledare och vill utvecklas vidare med större ansvar.

Som person är du nyfiken och driven, med skinn på näsan men samtidigt lyhörd. Du är även lösningsorienterad, prestigelös och gillar utmaningar och brinner för högsta kvalitet.

Villkor

Rekryteringsprocessen sköts av AW Urval som är specialister på att rekrytera chefer, ledare och nyckelpersoner i Halmstad, Halland och södra Sverige. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ann Willner på tel. 0760 25 80 08 eller Malin Brandqvist på tel. 0738 43 01 25.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Fast lön

Antal lediga befattningar: 1

Ansök nu!

work@pronovaab.se

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.