Operatörer till våra påsmaskinlinjer

Vi välkomnar ansökningar för arbete som operatör i våra påsmaskinlinjer även om vi just nu inte har några lediga platser.

Pronova AB är ett familjeägt företag som i över 45 år har tillverkat förpackningsmaskiner och påsar. I våra lokaler ryms kontor med försäljning, administration och konstruktion, en verkstad med bearbetning och montering samt en fabrik med extrudering, tryckpress och påstillverkning. Pronovas förpackningssystem säljs över hela Europa via återförsäljare och distributörer.
På Pronova har de anställda bland annat flextid samt ett lönebonussystem som är kopplat till uppfyllande av kvalitetsmål. Vi är certifierade i enlighet med "Great Place To Work" vilket är något vi är mycket stolta över då det är ett kvitto på att vi trivs bra på jobbet.

Arbetsbeskrivning

I din roll som maskinoperatör är du tillsammans med ditt team ansvarig för att hålla processerna igång i ett flertal maskiner där påsarna tillverkas. Du följer hela processen, och arbetet är därför varierat och stimulerande. Du ser kontinuerligt till att processen går enligt kundens beställning, och täta kontroller av kvalitéten görs. Tillverkningen sker i ljusa, fina lokaler och hela företaget präglas av en familjär anda.

 

Utbildning

För att du ska vara kvalificerad att söka denna tjänst ska du ha avslutade studier på lägst gymnasienivå, samt god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

 

Erfarenhet

Har du tidigare erfarenhet av industriarbete, är detta meriterande men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

 

Personliga kvalifikationer

Du som söker behöver kunna arbeta enligt ett rullande tre-skift enligt veckoschema förmiddag, eftermiddag, natt. Vi tror att du trivs bra att arbete i mindre team, har ett stort engagemang i ditt arbete, och att du söker en stabil och trygg arbetsplats att trivas och utvecklas på!

 

Lön och anställningsvillkor

Lön enligt kollektivavtal samt ev bonus

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till work@pronovaab.se.

Standardmaskiner

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Ska vi kontakta dig?

Ska vi kontakta dig?

Vill du veta mera eller få en offert?

Kontakta mig

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.