Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar. Maskinmodellerna skiljer sig åt i kapacitet och möjligheter till att packa manuellt eller helautomatiskt.

Samtliga maskiner kan användas till att packa flera olika produkter i ett sortiment. Det är bara att byta påsar och justera påsöppningen, vilket endast tar någon minut.

Bland standardmodellerna finner du bl.a. en enklare instegsmaskin som fungerar bra för de som behöver börja packa sina produkter lite mer automatiserat och mycket mer effektivt, en rostfri modell som passar de som behöver ha en maskin som möter hygieniska krav och en maskin som automatiskt svetsar på en pappryttare på påsen.

Läs mer om våra standardmodeller i länkarna till höger.

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.