Aktuellt

Här hittar ni aktuell information om Pronova

Vi finns på Empack Bern 24-25 Januari

I monter J32 på Empack i Bernexpo, Bern hittar ni våra återförsäljare Flexico och Technipack som visar våra produkter 24-25 Januari.
Varmt välkomna att besöka oss där! Läs mer

Nyhet på Pronova - Papperspåsar

I vårt arbete att kunna erbjuda våra kunder mer hållbara alternativ till sina förpackningar har vi nu utvecklat vårt system till att klara av även papperspåsar.

Materialet vi erbjuder är gjort av 95% papper och 5% LDPE vilket innebär att förpackningen kan återvinnas som papper i alla e... Läs mer

Nycertifierad som Great Place To Work!

Vi är så glada och stolta över att vi än en gång blivit certifierade ett Great Place To Work!
Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Pronova.
I år säger 91 % av de anställda att Pronova är ett bra ställe att arbe... Läs mer

Lediga platser - Elektriker

Pronova AB är ett familjeägt företag som i över 45 år har tillverkat förpackningsmaskiner och påsar. I våra lokaler ryms kontor med försäljning, administration och konstruktion, en verkstad med bearbetning och montering samt en fabrik med extrudering, tryckpress och påstillverkning. Pronovas förp... Läs mer

Pronova är ett Great Place to Work!

Nu är det svart på vitt - Pronova är ett "Great place to Work"!
Vi har blivit certifierade av Great Place to Work® som har granskat Pronovas medarbetares syn på ledarskapet, kollegorna och arbetet. Certifieringen är ”ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet,... Läs mer

Vinnare av Halmstads Miljöpris 2019

”Med en produkt i kärnan av samhällsdebatten tar de ett stort ansvar för helhetsperspektiv och bieffekter.

Med en långsiktig affärsintegrerad miljösatsning och integrerade interna styrmedel har de pekat ut en trovärdig riktning.

De tilldelas priset för en påbörjad omställnin... Läs mer

Ny linje för laminatpåsar

ÄNTLIGEN är den här! Vår nya påslinje för laminatpåsar! I mitten på förra året investerade vi i en helt ny påsmaskin och nu är den installerad och igång hos oss här i Halmstad.

Påslinjen är en kombination av en standard laminatpåsmaskin och våra egna utrustningar för att kunna köra dem... Läs mer

Ny distributör i Norge

Nu välkomnar vi Scan-Pack Norge AS som vår nya återförsäljare i Norge. Scan-Pack finns i Råholt utanför Oslo och är en komplett leverantör av förpackningsmaskiner och material och utför även service.

www.scan-pack.no Läs mer

Vi byter namn på våra påsar

Vi vill meddela våra påskunder att vi nu byter namn på våra påsar Blueline™ till Joker® Line. Anledningen till namnbytet är att vi vill knyta påsarna närmre vårt registrerade varumärke Joker®.

Namnbytet kommer inte innebära några funktionella förändringar utan påsarna kommer fungera p... Läs mer

Ny distributör i Danmark

Vi välkomnar Ubro SystemPac som vår nya distributör i Danmark. Ubro SystemPac är specialister inom end-of-line förpackning och har lång erfarenhet av den danska förpackningsbranschen. De kommer att representera Pronova Packaging System i Danmark, Färöarna, Grönland och Island.

Besök gä... Läs mer

Standardmaskiner

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Ska vi kontakta dig?

Ska vi kontakta dig?

Vill du veta mera eller få en offert?

Kontakta mig

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.