Om oss

Vi utvecklar, tillverkar och säljer Pronova Packaging Systems - kanske mer känt som Joker® förpackningssystem - med maskiner och påsar. Utifrån ett brett standardutbud och ett nära samarbete med våra kunder erbjuder vi kvalificerade lösningar på olika slags förpackningsproblem.

Lokalt

Alla Joker® förpackningsmaskiner har alltid utvecklats och tillverkats på Pronova i Halmstad. Sedan slutet av 90-talet har vi även en plastfabrik där vi extruderar plastfilm, trycker och tillverkar våra påsar till den skandinaviska marknaden.

Försäljningen av Pronovas förpackningssystem sker i Skandinavien av våra egna säljare på företaget.

Globalt

Vi har idag avtal med påstillverkare i England, Frankrike och Tyskland som i samarbete med oss sköter försäljningen av såväl påsar som maskiner i dessa områden samt i Belgien, Irland, Finland, Italien, Schweiz, Spanien och Österrike. Vi har även återförsäljare i Australien, Danmark, Färöarna, Grönland, Island, Norge, Nya Zeeland och Kanada.

Kvalitet och säkerhet

Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001 och ISO 22000 och våra maskiner är CE-märkta.

Klicka här för att se vårt ISO 9001 certifikat

Klicka här för att se vårt ISO 22000 certifikat

Miljö- och hållbarhetsarbete

Vi arbetar medvetet  och aktivt med att minska vårt klimatavtryck i vår produktion, bl.a. genom energieffektiva lösningar i allt från planering och inköp till produktion och återvinning. För dettta arbete vann vi Miljöpriset på Halmstads Näringslivsgala 2019.

VÅR ÖVERGRIPANDE ANSVARSPOLICY
Vår övergripande ansvarspolicy för de principer som pekas ut i ISO 26000 – världens största standard för hållbart företagande i syfte att maximera verksamhetens bidrag till hållbar utveckling.

Affärsetik och transparens
Vi strävar efter att bete oss etiskt i alla relationer och situationer. För oss betyder det att vara ärliga, och visa omtanke och respekt för alla vi har en relation med. Vi försöker vara så transparenta som möjligt, när vi kan vara det.

Ansvarighet
Vi vet att vi är stora nog att påverka vår omgivning, de människor och den miljö vi kommer i kontakt med. Vi vet att vi har ett ansvar och vill bidra till ett hållbart samhälle på de sätt vi kan.

Lagar & Riktlinjer
Vi uppdaterar löpande vår kunskap om lagar, normer och riktlinjer på de marknader vi agerar. Vi bejakar de Mänskliga rättigheterna.

Intressent-Respekt
Vi har alltid med oss ett perspektiv som innebär att vi tänker till kring hur beslut och aktiviteter kommer att påverka kunder, anställda, leverantörer och samhället runt omkring oss. Där vi skapar värde tar vi ansvar.

Kunskap & Uppföljning
Vi ser till att våra anställda och andra relevanta intressenter känner till denna policy och också förstår och agerar efter den. Vi följer upp och utvärderar efterlevnaden årligen

Läs Pronovas presentationsfolder

Klicka här.

Standardmaskiner

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Ska vi kontakta dig?

Vill du veta mera eller få en offert?

Kontakta mig

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.