Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Om oss

Vi utvecklar, tillverkar och säljer Pronova Packaging Systems - kanske mer känt som Joker® förpackningssystem - med maskiner och påsar. Utifrån ett brett standardutbud och ett nära samarbete med våra kunder erbjuder vi kvalificerade lösningar på olika slags förpackningsproblem.

Lokalt

Alla Joker® förpackingsmaskiner har alltid utvecklats och tillverkats på Pronova i Halmstad. Sedan slutet av 90-talet har vi även en plastfabrik där vi extruderar plastfilm, trycker och tillverkar våra påsar till den skandinaviska marknaden.

Försäljningen av Pronovas förpackningssystem sker i Skandinavien av våra egna säljare på företaget.

Globalt

Vi har idag avtal med påstillverkare i England, Frankrike och Tyskland som i samarbete med oss sköter försäljningen av såväl påsar som maskiner i dessa områden samt i Belgien, Irland, Finland, Italien, Schweiz, Spanien och Österrike. Vi har även återförsäljare i Australien, Danmark, Färöarna, Grönland, Island, Nya Zeeland och Kanada.

Kvalitet och säkerhet

Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001 och ISO 22000 och våra maskiner är CE-märkta.

Läs Pronovas presentationsfolder

Klicka här.

Vi stödjer Världsnaturfonden

Som Vänföretag stödjer vi Världsnaturfonden WWFs viktiga miljö- och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen.

Läs mer

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.