Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Påsar & material

Vi erbjuder förtillverkade länkade påsar som enbart kan användas i förpackningsmaskiner från Pronova, samt tryckt film på rulle. För mer information om våra tjänster kring tryckt rullmatat material besök pronovaprint.

Utöver våra Joker Classic™ påsar tillverkar vi vår tredje generation påsar för våra förpackningsmaskiner - Joker Line™ - som ger större valmöjligheter när det gäller material, tjocklek, storlek och utföranden. 

Många påsar öppna för fyllning

Med vårt unika system har Du alla påsar längs maskinens öppningsarmar helt öppna samtidigt. Det gör det enklare och snabbare att få ner produkterna i påsarna. Det gör det också möjligt att ha flera fyllningsstationer som fyller påsarna samtidigt.

Enkelt justerad påsöppning

Om man behöver justera påsöppningen p.g.a. att man t.ex. ska packa en annan typ av produkt i en annan påsstorlek så gör man det mycket enkelt med hjälp av två vred som sitter på förpackningsmaskinens öppningsarmar. Man kan justera öppningen från en helt rektangulär öppning till en smal springa.

Ryttarpåsar

Om man vill ha en påse med pappryttare så har vi en maskin i vårt standardutbud (Pronova 520) som gör detta automatiskt. Vill man istället ha en påse med s.k. förstärkt ryttare så tillverkar vi även dessa enligt önskemål.

Tryckt eller otryckt film på rulle

Vi erbjuder film på rulle, tryckt eller otryckt. Med vår senaste investering, en tryckpress från Comexi, har vi möjlighet att trycka upp till 8 färger på flexibla material. Vi tillverkar själva mono- och co-extruderad PE och via samarbetspartner även PP och diverse andra material.

  • Maximal tryckbredd: 1270mm
  • Maximalt avslag på 800mm.
  • Ytterdiameter på rulle: upp till 1000mm.

Med vår prepressavdelning hjälper vi er med frågor rörande trycket. Vi är certifierade enligt ISO22000 och våra material lämpar sig väl för livsmedel.

För mer information om våra tjänster för tryckt material, besök gärna Pronova Prints hemsida!

Tryckspecifikationer

Tänk på detta innan ni skickar in underlag för tryck till oss.

Läs mer

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.