Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Pronova Förpackningsmaskiner

-det unika förpackningskonceptet med förtillverkade påsar.

Pronovas förpackningssystem är kostnadseffektiva och unika system som gör det möjligt för företag med mellanstora volymer att förpacka även de mest svårpackade produkterna i antingen standard eller produktanpassade påsar.

Länkade påsar

Konstruktionen bygger runt ett koncept bestående av en kontinuerlig kedja av förtillverkade påsar. Kedjan löper längs med två öppningsarmar som utan rörliga delar stöder och öppnar varje påse för fyllning. Innan påsarna lämnar maskinen svetsas de ihop.

Flexibilitet

Flexibiliteten som finns med Pronovas system innebär att kreativa lösningar kan konstrueras utifrån kundens behov.

Valmöjligheter

Vi erbjuder maskiner för manuell, semi- eller helautomatiska packstationer. Vi har maskiner med horisontell fyllningsvinkel för de produkter som kräver extra varsam behandling, samt avspolningsbara maskiner i rostfritt utförande för en extra hygienisk packning.

Dessutom erbjuder vi en mängd tillval och utrustning - allt för att våra kunder ska få den optimala förpackningslösningen för just deras produkter. 

Kontakta oss för mer information

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produkt och produktion.

 

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.