Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Milstolpar

1975 - Pronova AB grundades som ett konstruktions- och utvecklingsföretag för specialmaskiner.

1980 - Joker® förpackningssystem med länkade påsar uppfinns och patenteras och blir företagets huvudsakliga verksamhet. Maskiner utvecklas, tillverkas och säljs av Pronova. Påsarna säljs av licensierade företag i Sverige, Danmark, England och Finland.

1998 - Sesamsystemet, en vidareutveckling av Jokerpåsarna uppfinns och patenteras. Utvecklingen möjliggör fler påsar öppna för fyllning samtidigt och påsarna öppnas upp maximalt vid fyllningen. En plastfabrik byggs i Halmstad och Pronova börjar tillverka påsarna till den skandinaviska marknaden själv.

2011 - Pronova lanserar Joker® Line  - ett helt nytt sätt att tillverka länkade påsar för våra maskiner som minskar ner spillet från packningen betydligt och som effektiviserar påsproduktionen. Vi breddar vårt materialutbud och börjar tillverka påsar i vilket material som helst så länge en sida är svetsbar.

2014 – Pronova bygger en ny tryckhall och investerar i en ny 8-färgs tryckpress.

2015 – Pronovas plastproduktion blir certifierad för livsmedelssäkerhet i enlighet med ISO 22000.

2018 - Pronova installerar en ny påslinje för egen produktion av laminatpåsar.

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.