Aktuellt

Här hittar ni aktuell information om Pronova

Mässor framöver

Läs mer

Vinnare av Halmstads Miljöpris 2019

”Med en produkt i kärnan av samhällsdebatten tar de ett stort ansvar för helhetsperspektiv och bieffekter.

Med en långsiktig affärsintegrerad miljösatsning och integrerade interna styrmedel har de pekat ut en trovärdig riktning.

De tilldelas priset för en påbörjad omställnin... Läs mer

Empack 2019

Ni hittar oss i monter E:11 där vi kommer visa upp vår Pronova 510 med zipperöppnare samt våra ”naturlika” påse i papperslaminat.
Personal på plats kommer vara Per och Marie och om ni har något särskilt som ni vill ta upp med dem så kan ni på förhand boka tid för ett möte med dem på plats. M... Läs mer

Lediga platser

Läs mer

Ny linje för laminatpåsar

ÄNTLIGEN är den här! Vår nya påslinje för laminatpåsar! I mitten på förra året investerade vi i en helt ny påsmaskin och nu är den installerad och igång hos oss här i Halmstad.

Påslinjen är en kombination av en standard laminatpåsmaskin och våra egna utrustningar för att kunna köra dem... Läs mer

Ny distributör i Norge

Nu välkomnar vi Scan-Pack Norge AS som vår nya återförsäljare i Norge. Scan-Pack finns i Råholt utanför Oslo och är en komplett leverantör av förpackningsmaskiner och material och utför även service.

www.scan-pack.no Läs mer

Vi byter namn på våra påsar

Vi vill meddela våra påskunder att vi nu byter namn på våra påsar Blueline™ till Joker® Line. Anledningen till namnbytet är att vi vill knyta påsarna närmre vårt registrerade varumärke Joker®.

Namnbytet kommer inte innebära några funktionella förändringar utan påsarna kommer fungera p... Läs mer

Ny distributör i Danmark

Vi välkomnar Ubro SystemPac som vår nya distributör i Danmark. Ubro SystemPac är specialister inom end-of-line förpackning och har lång erfarenhet av den danska förpackningsbranschen. De kommer att representera Pronova Packaging System i Danmark, Färöarna, Grönland och Island.

Besök gä... Läs mer

Livsmedelssäkerhet

ISO 22000 är en standard för kvalitetsledning inom livsmedelsindustrin och vi är glada och stolta över att vår plastverksamhet har blivit certifierat så att våra kunder inom livsmedelsindustrin kan känna sig säkra på att vår material- och påstillverkning följer de riktlinjer och krav som standard... Läs mer

Pronova 40 år

I år är det 40 år sedan Pronova AB grundades. Då, 1975, bestod verksamheten av att utveckla och tillverka konstruktionslösningar för specialmaskiner. Efter några år fick man en idé hur man effektivt skulle kunna packa i påsar. Man satte ihop en prototyp som man visade upp för ett antal intressera... Läs mer

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.