Nu söker vi en elkonstruktör och en industrielektriker!

Pronova AB är ett familjeägt företag som i över 45 år har tillverkat förpackningsmaskiner och påsar. I våra lokaler ryms kontor med försäljning, administration och konstruktion, en verkstad med bearbetning och montering samt en fabrik med extrudering, tryckpress och påstillverkning. Pronovas förpackningssystem säljs över hela Europa via återförsäljare och distributörer.
På Pronova har de anställda bland annat flextid samt ett lönebonussystem som är kopplat till uppfyllande av kvalitetsmål. Vi är certifierade i enlighet med "Great Place To Work" vilket är något vi är mycket stolta över då det är ett kvitto på att vi trivs bra på jobbet.

Nu söker vi nya medarbetare på elsidan. En Elkonstruktör och en Industrielektriker.

Om jobben

Elkonstruktör
Som elkonstruktör ingår du i det team som konstruerar våra förpacknings- och tillverkningsmaskiner. Det är en dynamisk grupp med lång erfarenhet. Teamet jobbar nära både vår verkstad, där vi monterar och tillverkar våra förpackningsmaskiner, samt nära vår fabrik där vi producerar förpackningsmaterial. Som el-konstruktör ansvarar du över el-dokumentation samt programmering av PLC och HMI.

Tjänsten kräver att du som söker har fördjupad kunskap i PLC programmering (gärna Mitsubishi), erfarenhet av el-ritning med CAD (gärna E3) och är van vid maskinautomation. Du behöver också ha kunskap i gällande standarder och direktiv, behärska svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver även ha B-körkort.


Som person behöver du vara systematisk och dokumenterande, noggrann, flexibel och samarbetsvillig.


Vi ser gärna att du som söker har högskoleutbildning inom el/automation men det är inget krav. Andra meriterande kunskaper är el-behörighet, vana av HMI programmering, felsökning och tillverkningsprocesser, talar och skriver tyska, kan servo/robot programmering.

Industrielektriker
Som industrielektriker jobbar du brett inom företaget och ansvarar för att våra produktionsmaskiner fungerar som de ska, genomför vid behov elarbeten på fastigheten, hjälper till vid maskinbyggnation och service ute hos kund. Du kommer ingå i en grupp med erfarna medarbetare.

För arbetet krävs att du som söker har el-behörighet och är van vid maskinautomation. Du behöver också ha processvana, behärska felsökning etc. och kunna läsa och förstå el-ritningar/kopplingsscheman. Du måste behärska svenska i tal och skrift och gärna även engelska. För arbetet krävs att du har B-körkort.


Förståelse för PLC-programmering och kunskap i gällande standarder och direktiv är meriterande men inget krav.


Som person behöver du vara noggrann, flexibel och samarbetsvillig.

Om anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Fast månadslön


Var ligger arbetsplatsen?
Olofsdalsvägen 26
30241 Halmstad

Är du den vi söker?

Ansök då med mejl till work@pronovaab.se senast den 8:e december. Ange vilket jobb du söker till i ämnesraden.

Standardmaskiner

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Ska vi kontakta dig?

Ska vi kontakta dig?

Vill du veta mera eller få en offert?

Kontakta mig

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.