Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Invigning av vår nya linje för laminatpåsar

ÄNTLIGEN är den här! Vår nya påslinje för laminatpåsar! I mitten på förra året investerade vi i en helt ny påsmaskin och nu är den installerad och igång hos oss här i Halmstad.

Påslinjen är en kombination av en standard laminatpåsmaskin och våra egna utrustningar för att kunna köra dem ”Joker style”. Den är helt dedikerad för tillverkning av laminatpåsar och gör att vi nu kan tillverka våra påsar i olika kombinationer av laminat, med eller utan ståbotten, perforering, zipper etc.

Genom åren har vi fått en hel del förfrågningar på laminatpåsar från våra kunder, vilket vi löst genom att låta våra licenstagare tillverka dem. Men numera kan vi alltså själva tillverka dessa vilket kommer minska ledtiderna betydligt.

Investeringen är ett led i vår satsning att bredda oss på livsmedelssidan. Tidigare har vi investerat i en ny tryckpress för 8-färgstryck och vi har certifierat plastproduktionen i enlighet med ISO 22000 – livsmedelssäkerhetsstandarden.


Om ni har behov av laminatpåsar eller har några funderingar så är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Joker förpackningssystem

Pronova skapade 1980 ett unikt förpackningskoncept som patenterades och fick namnet Joker. Sedan dess har vi tillverkat förpackningsmaskiner och länkade påsar enligt detta koncept till alla som behöver en kostnadseffektiv automatiserad packning av sina produkter.

Packaging the way you want it - Flexible, cost-efficient & convenient.
- Quality that pays off.

Läs mer om Joker

Vill du ha en offert?

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.