Invigning av vår nya linje för laminatpåsar

ÄNTLIGEN är den här! Vår nya påslinje för laminatpåsar! I mitten på förra året investerade vi i en helt ny påsmaskin och nu är den installerad och igång hos oss här i Halmstad.

Påslinjen är en kombination av en standard laminatpåsmaskin och våra egna utrustningar för att kunna köra dem ”Joker style”. Den är helt dedikerad för tillverkning av laminatpåsar och gör att vi nu kan tillverka våra påsar i olika kombinationer av laminat, med eller utan ståbotten, perforering, zipper etc.

Genom åren har vi fått en hel del förfrågningar på laminatpåsar från våra kunder, vilket vi löst genom att låta våra licenstagare tillverka dem. Men numera kan vi alltså själva tillverka dessa vilket kommer minska ledtiderna betydligt.

Investeringen är ett led i vår satsning att bredda oss på livsmedelssidan. Tidigare har vi investerat i en ny tryckpress för 8-färgstryck och vi har certifierat plastproduktionen i enlighet med ISO 22000 – livsmedelssäkerhetsstandarden.


Om ni har behov av laminatpåsar eller har några funderingar så är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Standardmaskiner

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Ska vi kontakta dig?

Ska vi kontakta dig?

Vill du veta mera eller få en offert?

Kontakta mig

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.