Hurra!

Vi är så glada och stolta över att vi än en gång blivit certifierade ett Great Place To Work!
Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Pronova.
I år säger 91 % av de anställda att Pronova är ett bra ställe att arbeta på.

Vi blev certifierade första gången 2020 och fick ett fint resultat men kände att det kunde bli ännu bättre. Så vi bestämde oss för att börja jobba på de områden där vi kände att det fanns mest förbättringspotential – kamratskap och ledarskap.

Vi har bl.a. tagit hjälp av konsulter för att bygga en värdegrund som alla på Pronova känner att de står bakom. I arbetet ingick att komma till insikt om vad man själv behöver jobba på för att kunna leva upp till värdegrunden och hur man bäst kan bidra till en sund och trivsam arbetsplats.

Vi har även gått på ledarskapskurser, lärt oss mer om strategisk kompetensförsörjning och infört ”fredagsfrukosten” – en gemensam stund där alla får möjlighet att dela med sig om veckan som varit och vad de står inför veckan därpå.

Det har gett resultat

I årets undersökning hade vi förbättrat resultaten inom samtliga områden: trovärdighet, respekt, rättvisa, tillit och kamratskap.

Några av de resultat vi är extra glada över:

  • Det är roligt att arbeta här - 96%
  • Jag är stolt över det vi åstadkommer här - 96%
  • När man börjar här blir man väl mottagen - 95%
  • Jag vill arbeta här en längre tid - 91%

Detta är fantastiska siffror som sporrar oss att jobba vidare med de områden vi inte fick lika höga resultat på. Vi siktar såklart på 100%.

Om Great Place To Work

Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.

Vill du veta mer om Great Place To Work så kan du besöka www.greatplacetowork.se .

Standardmaskiner

Standardmaskiner

Vi har ett brett utbud av standardmaskiner som täcker de flesta behov när det kommer till att packa produkter i påsar.

Våra standardmaskiner

Specialanpassade maskiner

Specialanpassade maskiner

Pronovas förpackningssystem bygger på flexibilitet vilket gör att vi kan erbjuda helt kundanpassade maskinlösningar utifrån varje specifik produktion.

Specialmaskiner

Ska vi kontakta dig?

Ska vi kontakta dig?

Vill du veta mera eller få en offert?

Kontakta mig

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden och nyheter direkt till min e-postadress.